Szállítási és fizetési feltételek

Webáruházunkban vásárolt termékeket az egész országban kiszállítjuk.

A kiszállítás a termék megrendelésétől legalább 1-2 napon belül, de maximum 1 héten belül kerül kiszállításra (kivétel a "érdeklődjön" raktárkészlettel jelölt termékek)

Abban az esetben, ha a készülék rövid időn belül nem szerezhető be - "érdeklődjön" raktárkészlet -, akkor előjegyzésbe vesszük a megrendelést és természetesen amint a termék beszerezhető az árat személyesen egyeztetjük vásárlónkkal.

Szállítási díjak: (bruttó árak)
  • 20 000 Ft alatti vásárlás alatt 2 000 Ft
  • 20 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes

A fent szereplő szállítási díjak bruttó árak, melyek tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és a csomagolási díjat.

A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról, amely lehet

  • Futárszolgálat
  • Személyes átvétel az üzletben

A szállítás pontosabb időpontjáról az adott szállítási napon tudunk közelebbi felvilágosítást adni, mivel a szállítások a legtöbb esetben futárszolgálattal történnek, akik terítő fuvarokkal dolgoznak.

A termékek személyes átvétele történhet Üzletünkben Pécs, Légszeszgyár u. 23/A. Nyitvatartás: hétfőtől - péntekig 7.00-16.00 óra, és szombat 8.30 - 12.00 között, de minden esetben szükséges az előzetes egyeztetés, hogy a kért időpontban raktáron legyen a kiválasztott termék.

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását, a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Telefon: (72) 224-540

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.