Felhasználási feltételek

A honlapunkra való belépéskor Ön elfogadja az itt leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált partnerünk. A feltételek valamennyi, a baluxbolt.hu domain alatt megtalálható oldalra érvényesek. A leírtak elolvasásának elmulasztása nem képezhet hivatkozási alapot. A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

A www.baluxbolt.hu oldal üzemeltetője a Balux Kft. A honlapon található oldalak tartalma és funkciói a Balux Kft. szellemi tulajdonát képezik. A lap taralmát és/vagy funkcióit részben vagy egészben a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos felhasználni.

A Balux Kft.mindent megtesz az oldalain található adatok pontosságáért, de nem vállal felelősséget az alábbiakért:

  • a honlapon található adatok helyességéért és az ezek felhasználásából eredő károkért,
  • a webáruház használati útmutatójában található esetleges tévedésekért,
  • az oldalunkról linkekkel elérhető további oldalak tartalmáért.

Webáruház

A webáruház használata feltételezi az internet korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a sebességre és az esetlegesen felmerülő hibákra. A web áruházban a vásárlási feltételek, a termékek és az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Védjegyek, védett nevek

Az oldalon felhasznált védjegyek és védett nevek az azokat megillető cégek tulajdonát képezik.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Balux Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Minden jogi vonatkozásban a magyar törvények az irányadóak.